Meer dan alleen uw tandarts!

Home2024-02-18T21:00:55+01:00

Tandartsenpraktijk
Van der Wielen

Gestart in 1977 als solopraktijk door Eddy van der Wielen is Tandartsenpraktijk Van der Wielen sinds de komst van zoon Ian van der Wielen inmiddels een familiebedrijf geworden. Met een professioneel en gezellig team van tandartsassistenten, preventie-assistenten, mondhygiënisten en tandartsen dragen wij graag ons steentje bij aan de mondzorg in de breedste zin van het woord.

Visie en Missie

Onze visie: iedereen kan in de 21e eeuw levenslang zijn/haar eigen tanden behouden en niemand hoeft meer met onbehandeld slaapapneu te leven.

Onze missie: met het hele team onze patiënten zo goed mogelijk begeleiden in het behouden en onderhouden van hun eigen gebit. Eraan bijdragen dat slaapapneu vroegtijdig wordt opgespoord en voor patiënten voor wie het geschikt is, zo snel mogelijk een MRA vervaardigen.

Hier zijn we trots op!

Bijzondere prettige tandartspraktijk. Ze kennen je en houden rekening met je. Ze zijn ook duidelijk wanneer het niet prettig is of wanneer iets niet kan. Vanaf kind ben ik al klant en dat is ondertussen al ca. 45 jaar. Ondertussen heeft de zoon het van zijn vader overgenomen. Ik geef zelden tot nooit een 10 omdat er altijd wel iets is. Het is “gewoon” een fijne tandartsenpraktijk. Complimenten!

Waardering: 10

Tandpijn kan heel vervelend zijn en je zult altijd zien in het weekend bereikt het zijn toppunt. Gelukkig kon ik bij tandarts Van der Wielen terecht. Ze hebben mij daar zeer klantvriendelijk en goed geholpen. Tevens ben ik voorzien van de nodige adviezen en medicatie. Ben zeer tevreden over de geleverde service ondanks de pijnlijke ervaring.

Waardering: 10

Ik ben nu meer dan 40 jaar patiënt met alleen maar positieve ervaringen.

Waardering: 10

Ik ben zeer tevreden over de behandeling met de Airflow, professioneel uitgevoerd door de mondhygiëniste. Het is een weinig belastende behandeling met als resultaat een heerlijk schoon en glad gebit.

Waardering: 9.8

Na mijn tweemaal twee uur durende restauratie van mijn tanden, kreeg ik veel complimenten van familie en vrienden. En dat dankzij tandarts E. van der Wielen.

Waardering: 9.8

Ik werd hier prima gelopen met mijn MRA beugel. De uitleg was goed en prettig. Kan hier niks negatief over zeggen.

Waardering: 9.3

Hele fijne tandarts. Neemt de tijd voor je en legt alles goed aan je uit. Fijne sfeer waardoor je je minder angstig voelt. Helemaal prima!

Waardering: 9.3

Super geholpen met mijn kroon en ook nog gebruik gemaakt van de oude kies! Verder de airflow techniek bij de mondhygiëniste is ook zeer aan te raden.

Waardering: 10

Ik moest voor het eerst in 40 jaar een gaatje laten vullen. Uiteraard even spannend maar zeer goed geïnformeerd over wat er ging gebeuren. Op advies van de tandarts een kleine verdoving. Ook tijdens de behandeling werd continu uitgelegd wat er gebeurde en gevraagd hoe het met mij ging. Een prachtige witte vulling, je ziet er niets van.

Waardering: 10

Tijdens de weekenddienst door deze tandarts geholpen vanwege aanhoudende pijn na wortelkanaalbehandeling door eigen tandarts. Zeer betrokken en zorgvuldige behandeling door dokter Van der Wielen. Ik voelde me gehoord en hij nam alle tijd voor behandeling en advies. Na het bezoek aan hem trok de pijn eindelijk weg en kon ik zonder pijnstillers slapen.

Waardering: 9.8

Welnu, over de tandartsen is al veel geschreven; uitstekend. Nu eens over de mondhygiëniste: geen knetterende zenuw attack, maar telkens uitstekende en vakkundige behandeling. Ik ga er met plezier naar toe !

Waardering: 10

De behandeling bij tandarts vd. Wielen heb ik als zeer prettig ervaren. Kon er snel terecht voor een afspraak in een prettige werkomgeving. Duidelijk uitleg over de behandeling en het verdere verloop. Binnen korte tijd was mijn MRA beugel gereed. Ik beveel deze tandarts zeer zeker aan.

Waardering: 10

Wat ben ik blij met mijn tandarts! Al van kinds af aan ben ik patient bij deze praktijk. Een tijdje geleden zei ik tussen neus en lippen door dat ik baalde van de slijtage aan mijn voortanden. Hier werd gelijk op ingehaakt en inmiddels ben ik dolenthousiast over mijn mooie gebit.

Waardering: 10

Samenwerking

Als middelgrote groepspraktijk kunnen we veel zelf, maar werken we ook samen met verschillende professionals. Te denken valt aan de orthodontist, kaakchirurg, de endodontoloog voor de moeilijke wortelkanaalbehandelingen en de parodontoloog als er sprake is van ernstige tandvleesontsteking. Maar ook aan de logopedist, de orofaciaal fysiotherapeut, uw huisarts en het slaapteam van het SKB Winterswijk.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze rol gaat verder vinden wij. Kwetsbare groepen in de samenleving bereiken we niet alleen in onze praktijk. Daartoe gaan we al vele jaren enthousiast naar o.a. basisscholen toe om bijvoorbeeld poetslessen te geven.

Onze praktijk is een erkend stagebedrijf. U kunt bij ons dan ook stagiaires tegenkomen van o.a. ROC Aventus, Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN), Radboud UMC en UMC Groningen.

Daarnaast is het ook gelukt om het voldoende beschikbaar zijn van goede mondzorgverleners in de toekomst op de politieke agenda te krijgen.

Kernwoorden die bij ons passen: betrokken, samen, persoonlijke aandacht, gemoedelijk en meer dan alleen uw tandarts!